Jakten på det perfekta wienerbrödet!

Månadsvis har vi kämpat och kämpat med att få till det krispigaste, möraste, puffigaste, godaste och mest perfekta wienerbrödet!

tricket är att inte vara för rädd att grädda dem för länge samt att hålla ned värmen en smula.. 175-180 grader är perfekt. I början av vår bonjour bake-off karriär blev de alldeles för platta och stelnade till så fort de fick visa sin vackra skepnad ute i butiken. Men nu!!

Så fina de är! Inte långt ifrån att en tår rinner ned för vår kind när vi ser dom små liven lämna butiken för att klara sig på egen hand. Dom växer upp så fort!






Kanske kan vi få dem ännu finare. Vem vet? Jakten fortsätter!

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Haha. Ni spårar!

2010-08-04 @ 14:10:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0